Boek direct en geniet gegarandeerd van de beste prijs!

Onze kamers

Luxe, lucht en licht

Al onze kamers zijn comfortabel ingericht, voorzien van een individueel regelbare airconditioner, Wifi en afhankelijk van het type kamer, Luxe, Deluxe en Prestige  heeft u een bad en varieert de beschikbare ruimte van 18 á 20 m2 naar 20 á 22 m2 naar 22 á 24 m2.

Kamers van het type “Luxe” hebben een 160 Cm breed bed, een badkamer met douche, een koffie machine en een televisie en uiteraard een telefoon.

Kamers van het type “Deluxe” hebben een 160Cm breed bed, een badkamer met douche, een koffie machine een televisie en uiteraard een telefoon.

Kamers van het type Prestige hebben een bed van 180 Cm breed, een badkamer met douche en bad, een koffie machine een televisie en uiteraard een telefoon.

Suites & Appartement

Net even wat meer ruimte

De suites op onze bovenste (derde) verdieping (we beschikken over een lift tot de tweede verdieping) beschikken over een tweepersoonsbed, een bad, een ruime badkamer en zeer veel leefruimte. Deze leefruimte is deels ingericht als zitruimte met een ook als bed inzetbare zitbank. Wat deze suites ook zo aangenaam maakt is dat u elementen van het historisch pand nadrukkelijk in het interieur ziet.

Het volledig zelfstandige appartement, toegankelijk uitsluitend via de binnenplaats biedt ruimte verdeeld over twee verdiepingen, boven slaapt u riant in een heerlijk tweepersoons bed en heeft u een bad met massagefuncties, beneden bevindt zich een ruime badkamer met douche en overige wasruimte, er is een apart toilet en riant ruimte om op uw gemak in een fijne stoel te genieten van uw privacy, al dan niet lezend of een leuke film kijkend.

Een goed ontbijt

is een goed begin van de dag

De tijd dat een Fransman niet ontbeet ligt achter ons. We bieden u vers fruit, yoghurt, vers sap en natuurlijk een kleine baguette of croissant die u naar hartelust kunt beleggen met ham, met kaas, of met een door ons voor u gemaakt heerlijk eitje.

Een verse espresso maakt het plaatje compleet en zorgt voor een goede start van weer een avontuurlijk dag in de prachtige stad of haar omgeving.

Heerlijk ontbijt

Gratis Valet-service

Persoonlijke service

Luxe kamers en suites

© Copyright Hotel Quatorze