Boek direct en geniet gegarandeerd van de beste prijs!

Bar & Binnenplaats

Tijd om te proosten

Bar en binnenplaats van hotel Quatorze zijn onze ontmoetingsplaatsen waar gasten hoe dan ook in contact raken. Dat gebeurt onvermijdelijk onder het genot van een mooi glas wijn of bier en altijd erg ongedwongen.

U leest hier overdag op uw gemak een fijn boek, en komt hier later op de dag en indien u dat op prijs stelt andere gasten van het hotel tegen.

Even opladen

Even tijd voor jezelf

Uitrusten na een heftige dag vol nieuwe indrukken doet u het beste in onze Spa waar we beschikken over een stoombad en een sauna, beide uitgerust met therapeutische verlichting, erg goed voor de ontspanning van uw te gespannen spieren.

Wilt u echt alle spanning uit geheel lijf, leden en hoofd, maak dan gebruik van een door ons op afspraak te arrangeren Japanse gezichtsmassage; hemels, alle stress verdwijnt letterlijk uit uw lijf en uw hoofd en u kunt alle uitdagingen van de volgende dag weer aan.

Boutique

Handig of juist een aandenken

In onze boutique vindt u eerste hulp bij de oplossing van uw leesprobleem, een mooie lijn leesbrillen maakt van de nood een deugd, u ziet beter en u wordt meer gezien.

Bovendien vindt u enkele leuke typische cadeautjes waar u het thuisfront mee verrast, want deze zijn zeker niet overal verkrijgbaar.

Prachtige omgeving

Nostalgische dorpjes

Geniet op onze Patio

Ontspan in de Spa

© Copyright Hotel Quatorze