Boek direct en geniet gegarandeerd van de beste prijs!

Overal dichtbij

en toch even helemaal weg

Hotel Quatorze ligt op slechts 2 minuten waandelen van een ruime en goed toegankelijke parkeergarage, op 100 meter van het historisch stadscentrum en biedt desondanks een ongeëvenaarde nachtrust en stilte in mooie kamers met een bijzonder prettige luchtkwaliteit. 

Historisch Colmar

Een prachtige stad

Colmar. Culinair hart van de Elzas, aan de voet van de Vogezen is Colmar een perfect middelpunt voor reizen door Vogezen en Elzas op fiets, motorfiets, te voet of met de auto. Zowel de stad die ook wel petite Venise wordt genoemd als de omgeving van de stad garanderen een langer verblijf zonder ook maar een moment van verveling.

Neem de stad in u op, haar vakwerkhuizen, haar prachtige architectuur en de vele grachtjes, onderbreek uw verkenning af en toe voor een mooi glas, verbaas u over de vele mooie winkels en verken uw opties voor het avondeten. Overigens, uw gastvrouw kan u goede suggesties doen.

Verken de omgeving

Overal dichtbij

Colmar ligt in een klimatologisch heel bijzondere streek, het microklimaat in dit deel van de Elzas is de voorwaarde voor het maken van veel mooie wijn. Bent u even klaar met de stad, haar vakwerkhuizen, ha

ar prachtige architectuur en de vele grachtjes dan maakt u een uitstap naar Mulhouse, Strassbourg, Basel of Montreux. Maar vergeet zeker niet ook in de directe omgeving de glooiende landschappen van Elzas en Vogezen te ontdekken, de vele wijngaarden liggen stuk voor stuk in betoverend landschap; laat u verrassen en laat u inspireren door uw gastvrouw die overigens ook zelf op haar motor de omgeving blijft verkennen. Overal dichtbij.

Dichtbij het treinstation

Prachtige omgeving

Persoonlijke service

In het centrum van Colmar

© Copyright Hotel Quatorze